Biomassa

Ook wij zijn milieubewust en dragen graag een steentje bij aan een duurzame leefstijl. Dit doen we met de biomassakachel, een milieu vriendelijke kachel die als brandstof hout, houtsnippers of pellets gebruikt. WIj verkopen duurzame verbrandingsketels, maar ook inbouwhaarden en vuurpotten die branden op biomassa.

Fröling

Uw bedrijf of woning en het water op een duurzame en energiezuinige manier verwarmen? Dat kan met onze hout-cv’s en biomassaverbrandingsketels. Het levert u als gebruiker niet alleen een aanzienlijke besparing op de energierekening op, maar u stookt ook nog eens CO2-neutraal!

Als officieel dealer van Fröling zijn wij gespecialiseerd in biomassaverbrandingsinstallaties. Naast de allerbeste stukhout-, pellet- en houtsnipperketels voor elke situatie, kunnen wij ook de installatie en het onderhoud aanbieden. Tevens bieden wij een 24/7 storingsdienst aan.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, ook in combinatie met andere duurzame oplossingen. Weten welke ketel u nodig heeft? Op deze pagina vindt u diverse links naar handige pagina’s als rekenmodellen en subsidies. Ook kunt u zelf eenvoudig een offerte opstellen, zodat u snel een eerste beeld van de kosten heeft.

Voor vragen kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Subsidie voor biomassaketels

Het klimaat wordt steeds belangrijker en dat is terug te zien in het beleid van de overheid. De ontwikkelingen ziet u waarschijnlijk ook in uw omgeving terug, zoals de opkomst van zonnepanelen, warmtepompen en windmolens.

Een duurzame toekomst is voor ons allen van belang en iedereen kan op geheel eigen wijze zijn aandeel hieraan leveren. Kiest u voor energie uit een biomassaverbrandingsketel, dan zijn er zowel voor particulieren als bedrijven diverse mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een regeling.

Enki Stove

Het Italiaanse Enki Stove is een jong en innovatief Italiaans bedrijf, dat sinds 2011 op zoek is naar nieuwe manieren om energie en warmte uit biomassa op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te verkrijgen.

Zij ontwerpen, produceren en verkopen biomassavergassers met zeer lage emissies die kunnen worden gebruikt voor koken, verwarmen en afvalverwerking.